Προβολές σελίδας :

0

Βοήθεια


1. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή πάνω δεξιά ή στο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε.
2. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή
Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω e-mail για την επιτυχή δημιουργία του λογαριασμού σας. Πιθανόν να έρθει στα ανεπιθυμήτα email. Αν δεν λάβετε τέτοιο e-mail επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του live chat, κάτω δεξιά

1. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση πάνω δεξιά ή κάντε κλικ στο περιεχόμενο που θέλετε να δείτε.
2. Στη φόρμα που εμφανίζεται, εισάγετε την διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που βάλατε κατά την εγγραφή σας.
3. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Παράστασης που θέλετε να δείτε και:
1. Κάνετε click στο πλαίσιο στην κορυφή της σελίδας
2. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, συμπληρώνετε τα στοιχέια σας στην καρτέλα εγγραφή ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας
3. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
4. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας και πατήστε πληρωμή
Έτοιμος η παράσταση ξεκινά!
*Απαιτείται εγγραφή για την αγορά;
Ναι, καθώς στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται τα εισιτήρια.

Μεταβείτε στην σελίδα του event
1. Κάντε κλικ στο πλαίσιο αγοράς εισιτηρίου.
2. Εγγραφείτε με έναν νέο λογαριασμό ή συνδεθείτε εάν έχετε ήδη έναν.
3. Εάν υπάρχουν πολλές επιλογές για την τιμή του εισιτηρίου, επιλέξτε εκείνη για την οποία προορίζεται το εισιτήριο-δώρο.
4. Στην επόμενη οθόνη  κάντε κλικ στο πλαίσιο προσθήκη δωρεάν εισιτηρίου.
5. Βάλτε εκεί τον κωδικό του εισιτηρίου-δώρου σας.
6. Εάν ο κωδικός είναι έγκυρος, η τιμή θα μηδενιστεί.
7. Ολοκληρώστε κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή.


Επιτρέπεται η είσοδος από μια συσκευή σε κάθε λογαριασμό.
Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να εισέλθετε και από δεύτερη συσκευή αυτόματα θα αποσυνδεθεί ο λογαριασμός από την πρώτη συσκεύη.


Μη φοβάσαι τίποτα!
Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσα από το αδιαπέραστο περιβάλλον της ψηφιακής τραπέζας Stripe.
Εμείς δεν αποθηκεύουμε καμία πληροφορία σου πέρα από το όνομα χρήστη και το email.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα από θέση αρχής.


Κάτω δεξιά στην οθόνη υπάρχει μια μπαλίτσα η οποία αυτομάτως ανοίγει επικοινωνία με έναν υπερήρωα estager. Μίλησε μας και θα βρούμε τη λύση σε οτιδήποτε χρειαστείς.Δελτίο τύπου

Η παράσταση επικεντρώνεται στη δύναμη του λόγου και στην ρυθμική και μελωδική απόδοση του κειμένου. Για να βρεθεί ο λόγος στο επίκεντρο, αποφεύγουμε την εκφραστική δραματική ερμηνεία και επιμένουμε στην καθαρότητα της εκφοράς και των νοημάτων. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ερμηνείες των ηθοποιών στερούνται θεατρικότητας και πάθους. Αντίθετα υποστηρίζονται με τη χρήση μάσκας και υπογραμμίζονται με την μελετημένη σχεδίαση των κινήσεων. Η παράσταση ακολουθεί μία αυστηρή μουσική και κινησιολογική παρτιτούρα που επιτρέπει στον ηθοποιό να εκφραστεί και να εκφράσει μέσα από ένα ορισμένο αισθητικό πλαίσιο. Η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αισχύλεια, τον Αύγουστο του 2018.

Μετάφραση Νικολέττα Φριντζήλα
Σκηνοθεσία Μάρθα Φριντζήλα
Σκηνικό, Μουσική Βασίλης Μαντζούκης
Σχεδιασμός φωτισμού Felice Ross
Κοστούμια Baumstrasse team
Κατασκευές, μάσκες: Camilo Bentancor, Baumstrasse team
Μουσική Διδασκαλία: Μαρίνα Σάττι
Κίνηση Εμμανουέλα Κορκή
Βοηθοί Σκηνοθέτη Μιχάλης Πανάδης, Θεανώ Μεταξά, Γιώργος Βουρδαμής Μαυρογένης, Βάσια Μπάλλα

Διανομή
ΠΡΟΜΗΘΕAΣ Νίκος Καραθάνος
ΙΩ Κόρα Καρβούνη
ΚΡΑΤΟΣ Γιώργος Βουρδαμής Μαυρογένης
ΒΙΑ Θεανώ Μεταξά
ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΕΡΜΗΣ Κώστας Βασαρδάνης
ΩΚΕΑΝΟΣ Μιχάλης Πανάδης
ΧΟΡΟΣ ΩΚΕΑΝΙΔΩΝ Fonέs (σε διδασκαλία Μαρίνας Σάττι): Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη,Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη, Μαρία Νίκα
ΜΟΥΣΙΚΟΙ Βασίλης Μαντζούκης, Παναγιώτης Μανουηλίδης

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΗΣ: Χριστίνα Ντάκου, Ιωάννα Νασιοπούλου, Βάσια Μπάλλα, Ιωάννης [Ιώκο] Κοτίδης
ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: Γιάννης Παξεβάνης
ΦΩΤΙΣΤΕΣ: Βαγγέλης Μούντριχας, Μάριος Καριώτης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ορφέας Εμιρζάς
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: Ιωσήφ Βιβιλάκης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ιωάννα Νασιοπούλου
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Χρύσα Παριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Σόνια Κουλέπη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Baumstrasse/ Δρόμος με Δέντρα, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Φεστιβάλ Αισχύλεια
BAUMSTRASSE TEAM (κατασκευές, κοστούµια, µάσκες): Ευγενία Αντωνιάδου, Νίκος Βεργίνης, Ελένη Δημητροπούλου, Άκης Καλλίδης, Ντίνα Κατσαμπίρη, Ελίνα Κιουπάκη, Ηλιάνα Κοντιάδη, Σόνια Κουλέπη, Βασιλιάνα Λώλου, Βάσια Μπάλλα, Αναστασία Μποσινάκη, Χριστίνα Ντάκου, Χρύσα Παριανού, Δάφνη Τούντα, Δάφνη Τσιρίδου

Ο Προμηθέας τιμωρείται από τον Δία, επειδή έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους. Ο Ήφαιστος έχει αναλάβει να δέσει σφιχτά τον Προμηθέα με αλυσίδες πάνω σε απόκρημνους βράχους. Το Κράτος και η Βία επιθεωρούν τον απρόθυμο Ήφαιστο. Στο βράχο καταφθάνουν οι κόρες του Ωκεανού, οι Ωκεανίδες, θρηνώντας για το μαρτύριο του ήρωα. Κι ενώ ο Προμηθέας και ο Ωκεανός μιλούν για τη σκληρότητα του Δία, επί σκηνής εμφανίζεται κι ένα άλλο πλάσμα που υποφέρει από την εκδικητικότητα των θεών: η Ιώ, παράνομη ερωμένη του Δία που εκείνος μεταμόρφωσε σε δαμάλα για τη γλιτώσει από τη ζήλια της Ήρας, χωρίς όμως να το καταφέρει καθώς η πανούργα εκείνη έχει στείλει για να την βασανίζει τον Οίστρο, μια ενοχλητική βοϊδόμυγα που θα την ακολουθεί ανελέητα ως τα πέρατα του κόσμου. Ο Προμηθέας της διηγείται το παρελθόν της και προφητεύει το μέλλον της, που συνδέεται και με τη δική του μοίρα, καθώς κάποιος μακρινός απόγονός της, πολλά-πολλά χρόνια μετά, θα τον απελευθερώσει. Ο Προμηθέας προφητεύει και την πτώση του Δία. Αρνείται όμως πεισματικά να φανερώσει στον απεσταλμένο Ερμή το πώς θα εκπέσει η βασιλεία του και η τραγωδία τελειώνει με τους μανιασμένους κεραυνούς του Δία ενάντια στον αντιστεκόμενο κρατούμενο με την ελεύθερη συνείδηση.

For english scroll down

9ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος

Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία

Το 9ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος και φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Από την 1η μέχρι και τις 10 Ιουλίου θα φιλοξενείται στην πλατφόρμα του estage.gr. Εκεί θα βρείτε το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμά μας και όλες τις λεπτομέρειες για τα “εργαστήρια” και τα “δρώμενα” του Σχολείου.

Η έναρξη του 9ου Αττικού Σχολείου Αρχαίου Δράματος θα γίνει με την προβολή της μουσικής παράστασης αναλογίου ΜΗΔΕΙΑ -ένα τραγούδι, κλείνοντας έτσι τον κύκλο για τον Έρωτα στην τραγωδία. Το τριετές πρόγραμμα του Σχολείου μας με θέμα την Ορέστεια του Αισχύλου έχει τον τίτλο “Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία” και ανοίγει με την βιντεοσκοπημένη παράσταση - αναλόγιο των Μυγών του Ζαν Πωλ Σαρτρ σε νέα μετάφραση της Νικολέττας Φριντζήλα. Η παράσταση θα προβληθεί σε τρία μέρη.

 

Στο δεκαήμερο πρόγραμμα του Σχολείου μας μπορείτε να παρακολουθήσετε masterclasses υπό μορφή συνέντευξης με τίτλο “Συναντήσεις”. Στις συνεντεύξεις αυτές ένας μαθητής συναντά τον δάσκαλό του και συζητούν για την τέχνη και την ζωή, την μέθοδο, την εκπαίδευση και ό,τι άλλο προκύπτει από την ουσιαστική γνωριμία ενός μαθητή με τον δάσκαλό του.

Στις “Συναντήσεις” θα μιλήσουμε με την ηθοποιό, σκηνοθέτη και δασκάλα θεάτρου Ρούλα Πατεράκη, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ακύλλα Καραζήση, την χορεύτρια χορογράφο Λίντα Καπετανέα και τον χορογράφο Γιόζεφ Φρούτσεκ, την σπουδαία τραγουδίστρια και συνθέτρια Σαβίνα Γιαννάτου, την δασκάλα τραγουδιού Μαρίνα Σάττι και τις “Fonέs” Ερασμία Μαρκίδη και Έλενα Λεώνη, τον συνθέτη και σκηνογράφο Βασίλη Μαντζούκη, τη θεατρολόγο σκηνοθέτη Τζωρτζίνα Κακουδάκη και τον μεγάλο μάστορα του θεάτρου σκιών Άθω Δανέλλη σε μία εκ βαθέων συζήτηση με τον νέο καραγκιοζοπαίχτη και θεατρολόγο Νικόλα Τζιβελέκη. Ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωσήφ Βιβιλάκης θα μας μιλήσει για τους θεούς του Αισχύλου, κι η Μάρθα Φριντζήλα για τον ρόλο του Χορού στο αρχαίο δράμα. Θα παρακολουθήσουμε την βιντεοσκοπημένη παράσταση του Προμηθέα Δεσμώτη της ομάδας Δρόμος με Δέντρα από το Παλαιό Ελαιουργείο και τις ταινίες Σημειώσεις για μια Αφρικανική Ορέστεια του Πιέρ Πάολο Παζολίνι και Ο άρχοντας των Μυγών του Πίτερ Μπρουκ.

 

Ευχόμαστε να μας επιτρέψουν οι συνθήκες να παρουσιάσουμε μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος του Σχολείου μας ζωντανά το φθινόπωρο στην πόλη της Ελευσίνας! Προς το παρόν και μέχρι να ξαναβρεθούμε, για να “διασπείρουμε” την ανοσία της ζωντάνιας, της αλληλεπίδρασης και της δημιουργικότητας στο αποστειρωμένο διαδικτυακό μας περιβάλλον σάς προσκαλούμε να συμμετέχετε στα καθημερινά διαδραστικά ερωτηματολόγια, τεστ, κουίζ και παιχνίδια που θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα του Σχολείου μας με θέμα τι άλλο; ...το αρχαίο δράμα.

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας και κλείστε θέση στην πλατφόρμα του estage, και θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε χορηγός, αρχιθέωρος ή θέωρος του Σχολείου για δέκα ολόκληρες μέρες!

 

Το 9ο Αττικό Σχολείο και φέτος θα προσφέρει 15 υποτροφίες για τους ενδιαφερόμενους που είναι κάτοικοι Ελευσίνας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (1/7 – 10/7)

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του estage.gr για παρακολούθηση από την πρεμιέρα τους μέχρι τις 10 Ιουλίου στις 23.59.

 

Πέμπτη 1 Ιουλίου
21:00 Έναρξη Αττικού Σχολείου – Καλωσόρισμα
& Μουσική Παράσταση /Αναλόγιο “ΜΗΔΕΙΑ” Ευριπίδη- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10 ΕΥΡΩ

 

Παρασκευή 2 Ιουλίου
19:00 Παράσταση - Αναλόγιο “ΟΙ ΜΥΓΕΣ” του Ζαν Πωλ Σαρτρ -Πρώτη πράξη -ΔΩΡΕΑΝ
20:00  Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία πρώτη ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ -ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

 

Σάββατο 3 Ιουλίου
19:00 Παράσταση - Αναλόγιο “ΟΙ ΜΥΓΕΣ” του Ζαν Πωλ Σαρτρ -Δεύτερη πράξη- ΔΩΡΕΑΝ
20:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία δεύτερη ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

Κυριακή 4 Ιουλίου

19:00 Παράσταση - Αναλόγιο “ΟΙ ΜΥΓΕΣ” του Ζαν Πωλ Σαρτρ -Τρίτη πράξη- ΔΩΡΕΑΝ
20:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία τρίτη ΛΙΝΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΕΑ -JOZEF FRUCEK- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

Δευτέρα 5 Ιουλίου
19:00  Διάλεξη ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ  - Ιωσήφ Βιβιλάκης- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

20:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία τέταρτη ΑΚΥΛΛΑΣ ΚΑΡΑΖΗΣΗΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

Τρίτη 6 Ιουλίου
19:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία πέμπτη ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

20:30 Προβολή ταινίας ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΡΕΣΤΕΙΑ -Πιερ Πάολο Παζολίνι-ΔΩΡΕΑΝ*

Τετάρτη 7 Ιουλίου
19:00  Διάλεξη -ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΟΝ ΜΕΛΟΣ -Μάρθα Φριντζήλα -ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

20:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία έκτη ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

Πέμπτη 8 Ιουλίου
19:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία έβδομη ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ

20:30 Προβολή ταινίας Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ -Πίτερ Μπρουκ- ΔΩΡΕΑΝ*

Παρασκευή 9 Ιουλίου
19:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία όγδοη ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ
20:30  Προβολή παράστασης Αισχύλου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ- ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 10 Ιουλίου
19:00 Vidcast ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Γνωριμία ένατη ΆΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7 ΕΥΡΩ
20:30 Προβολή παράστασης «Συγκάτοικοι για γέλια» με τον Αθηναϊκό Θίασο σκιών του Άθω Δανέλλη -ΔΩΡΕΑΝ

 

*μόνο για τους υποτρόφους και τους συντελεστές του Αττικού Σχολείου.

 

Το Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίου Δράματος του ΥΠΠΟΑ και του Δήμου Ελευσίνας.

Με την επικοινωνιακή υποστήριξη της Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 1-10 Ιουλίου 2021 | estage.gr

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του estage.gr για παρακολούθηση από την πρεμιέρα τους μέχρι τις 10 Ιουλίου στις 23.59.

Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος  | [email protected] | attikosxoleio.gr

 

 


9th Attiko School of Ancient Greek Drama

Notes Towards a Pandemic Orestes

The 9th Attiko School of Ancient Greek Drama will be taking place online. From 1 to 10 July, the complete programme will be uploaded to the estage.gr platform. There you can find our detailed daily schedule and all the information you may need surrounding the School’s workshops and happenings.

 

The 9th Attiko School of Ancient Greek Drama will be opening with a screening of the musical performance MEDEA — A Song, which closes the cycle “Love in Greek Tragedy”. Our School’s three-year programme on the subject of Aeschylus’ Oresteia trilogy is entitled “Notes Towards a Pandemic Orestes” and it will open with a recorded performance of Jean Paul Sartre’s The Flies, presented in a new translation by Nikoletta Frintzila. The performance will be broadcast in three parts.

 

In our School’s ten-day programme, you can attend masterclasses in the form of an interview entitled “Meetings”. In these interviews, a student meets their teacher to discuss art, life, methodology, education and so much more, sharing all the valuable kernels that result from their meaningful connection.

In “Meetings”, we will be speaking with actress, director and theatre instructor Roula Pateraki, actor and director Akillas Karazisis, dancer and choreographer Linda Kapetanea and choreographer Jozef Frucek, the great singer/songwriter Savina Yannatou, vocalist and musician Marina Satti with Erasmia Markidi and Elena Leoni from her group “Fones”, composer and set designer Vassilis Mantzoukis, dramaturg and director Georgina Kakoudaki and the great master of shadow puppet theatre Athos Danellis, in a heart-to-heart talk with young dramaturg and puppeteer Nikolas Tzivelekis. Athos Danellis will also be presenting the performance “The Good Neighbours”, starring of course our beloved Karagiozis. Professor and President of the Department of Theatre Studies of the University of Athens Iossif Vivilakis will be talking to us about the presence of the gods in the works of Aeschylus, and Martha Frintzila will be giving a lecture on the role of the Chorus in ancient Greek drama. Together, we will watch a performance of Prometheus Bound by the Baumstrasse theatre group, recorded at the Old Oil Mill of Elefsina, as well as the films “Notes Towards an African Orestes” by Pier Paolo Pasolini and “Lord of the Flies” by Peter Brook.

 

For its 9th year, the Attiko School of Ancient Greek Drama will be taking place online for the second — and, hopefully, the last — time. So, for now and until we meet again, we invite you to spread the immunity of liveliness, communication and creativity by participating in our daily interactive questionnaires, tests, quizzes and games that will be posted on our School’s websites, on — what else? — ancient Greek drama.

 

Please visit our websites and book your ticket on the estage platform to get the opportunity to become sponsors, architheoroi or theoroi of the School for ten whole days!

 

The 9th Attiko School of Ancient Greek Drama will offer 15 scholarships to residents of Elefsina who are interested.

 

EVENT SCHEDULE (1/7 – 10/7)

All the events will be available on the estage.gr platform from their premiere until 10th July at 23:59.

 

Thursday 1st July
21:00 Attiko School of Ancient Greek Drama Opening - Welcome
& Musical performance MEDEA — A Song – Euripides – TICKET €10

 

Friday 2nd July
19:00 Performance Jean Paul Sartre’s The Flies – First Act -FREE
20:00  Vidcast MEETINGS –First Meeting ROULA PATERAKI –TICKET €7

 

Saturday 3rd July
19:00 Performance Jean Paul Sartre’s The Flies – Second Act -FREE

20:00 Vidcast MEETINGS –Second Meeting SAVINA YANNATOU –TICKET €7

Sunday 4th July

19:00 Performance Jean Paul Sartre’s The Flies – Third Act -FREE

20:00  Vidcast MEETINGS –Third Meeting LINDA KAPETANEA -JOZEF FRUCEK –TICKET €7

 

Monday 5th July
19:00 Lecture AESCHYLUS’S GODS – Iossif Vivilakis- TICKET €7
20:00 Vidcast MEETINGS –Fourth Meeting AKILLAS KARAZISIS –TICKET €7

Tuesday 6th July
19:00 Vidcast MEETINGS –Fifth Meeting MARINA SATTI –TICKET €7

20:30 Film Screening Notes Towards an African Orestes – Pier Paolo Pasolini – FREE*

 

Wednesday 7th July
19:00 Lecture –The Corpus of Tragedy and the Ailing Member –Martha Frintzila –TICKET €7

20:00 Vidcast MEETINGS –Sixth Meeting MARTHA FRINTZILA –TICKET €7

Thursday 8th July
19:00 Vidcast MEETINGS –Seventh Meeting VASSILIS MANTZOUKIS –TICKET €7

20:30 Film Screening The Lord of the Flies – Peter Brook – FREE*


Friday 9th July
19:00 Vidcast MEETINGS –Eighth Meeting GEORGINA KAKOUDAKI –TICKET €7

20:30  Performance Screening Aeschylus’s PROMETHEUS BOUND- FREE

Saturday 10th July
19:00 Vidcast MEETINGS –Ninth Meeting ATHOS DANELLIS –TICKET €7

20:30 Performance Screening The Good Neighbors – Athos Danellis’s Athens Shadow Theatre Company -FREE

 

*Only for scholars and contributors of Attiko School of Ancient Greek Drama

 

The Attiko School of Ancient Greek Drama is realised with the support of the International Network of Ancient Drama of the Greek Ministry of Culture and Sports and the Municipality of Elefsina.

 

INFORMATION

DAILY 1-10 July 2021 | estage.gr

All the events will be available on the estage.gr platform from their premiere until 1oth July at 23:59.

 

Attiko School of Ancient Greek Drama | [email protected] | attikosxoleio.gr

 

With the support of: