Δημιουργός


Δημιουργοί


Προβολές σελίδας :

0

Βοήθεια


1. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή πάνω δεξιά ή στο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε.
2. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή
Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω e-mail για την επιτυχή δημιουργία του λογαριασμού σας. Πιθανόν να έρθει στα ανεπιθυμήτα email. Αν δεν λάβετε τέτοιο e-mail επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του live chat, κάτω δεξιά

1. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση πάνω δεξιά ή κάντε κλικ στο περιεχόμενο που θέλετε να δείτε.
2. Στη φόρμα που εμφανίζεται, εισάγετε την διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που βάλατε κατά την εγγραφή σας.
3. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Παράστασης που θέλετε να δείτε και:
1. Κάνετε click στο πλαίσιο στην κορυφή της σελίδας
2. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, συμπληρώνετε τα στοιχέια σας στην καρτέλα εγγραφή ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας
3. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
4. Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας και πατήστε πληρωμή
Έτοιμος η παράσταση ξεκινά!
*Απαιτείται εγγραφή για την αγορά;
Ναι, καθώς στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται τα εισιτήρια.

Μεταβείτε στην σελίδα του event
1. Κάντε κλικ στο πλαίσιο αγοράς εισιτηρίου.
2. Εγγραφείτε με έναν νέο λογαριασμό ή συνδεθείτε εάν έχετε ήδη έναν.
3. Εάν υπάρχουν πολλές επιλογές για την τιμή του εισιτηρίου, επιλέξτε εκείνη για την οποία προορίζεται το εισιτήριο-δώρο.
4. Στην επόμενη οθόνη  κάντε κλικ στο πλαίσιο προσθήκη δωρεάν εισιτηρίου.
5. Βάλτε εκεί τον κωδικό του εισιτηρίου-δώρου σας.
6. Εάν ο κωδικός είναι έγκυρος, η τιμή θα μηδενιστεί.
7. Ολοκληρώστε κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή.


Επιτρέπεται η είσοδος από μια συσκευή σε κάθε λογαριασμό.
Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να εισέλθετε και από δεύτερη συσκευή αυτόματα θα αποσυνδεθεί ο λογαριασμός από την πρώτη συσκεύη.


Μη φοβάσαι τίποτα!
Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσα από το αδιαπέραστο περιβάλλον της ψηφιακής τραπέζας Stripe.
Εμείς δεν αποθηκεύουμε καμία πληροφορία σου πέρα από το όνομα χρήστη και το email.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα από θέση αρχής.


Κάτω δεξιά στην οθόνη υπάρχει μια μπαλίτσα η οποία αυτομάτως ανοίγει επικοινωνία με έναν υπερήρωα estager. Μίλησε μας και θα βρούμε τη λύση σε οτιδήποτε χρειαστείς.Πρόγραμμα
 
19:45 Πρόλογος ταινίας από τον δημιουργό Νίκο Παπακώστα
20:00 Έναρξη ταινίας
21:30 Συζήτηση με προσωπικότητες των Γραμμάτων κ των Τεχνών και ερωτήσεις από το κοινό
 

Δείτε το trailer του Ντοκυμαντέρ

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού Canto Mediterraneo και οι συνεργάτες της δημιούργησαν το ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Γεώργιος Καραϊσκάκης, στα σύνορα του μύθου” μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, έρευνας, αναζήτησης χώρων και τρόπων, που θα επέτρεπαν να ολοκληρωθεί η προσπάθεια αυτή.

Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι η πραγματικά πρώτη στην ιστορία κινηματογραφική αναφορά–καταγραφή της ζωής, του χαρακτήρα και τη δράση του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ξεκινώντας από την ομιχλώδη γέννηση του, μέχρι το θάνατο του, το ντοκιμαντέρ αυτό εξετάζει την προσωπικότητα και τη δράση του σημαντικού αυτού αγωνιστή μέσα από την ιστορία από τον εξαίρετο καθηγητή της ιστορίας του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Μαργαρίτη, την ποίηση από τον κ. Γιώργο Μπλάνα, έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους ποιητές και την λαογραφία και τον μύθο από τον Ηπειρώτη καθηγητή της Λαογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και εξαίρετο συγγραφέα κ. Βαγγέλη Αυδίκο. Αναγνώστης- αφηγητής στο ντοκιμαντέρ είναι σπουδαίος ηθοποιός και καθηγητής της Υποκριτικής κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος που με μια απίστευτη ερμηνεία ζωντανεύει κείμενα συναγωνιστών του Καραϊσκάκη, κείμενα των βιογράφων του, που βρέθηκαν στο πλευρό του στη διάρκεια του ένοπλου αγώνα, κείμενα από ιστορικές επιστολές, κείμενα που αφορούν στη δράση του σαν κλέφτης, αρματολός αλλά και σαν αρχιστράτηγος του Εθνικού απελευθερωτικού στρατού. Οι βιογράφοι αυτοί είναι ο Γεώργιος Γαζής, ο Δημήτριος Αινιάν και ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος.

Η παραγωγή είναι της ΑΜΚΕ Canto Mediterraneo, δεν χρηματοδοτήθηκε από κανέναν δημόσιο, αλλά και ιδιωτικό φορέα και είναι άθλος η ολοκλήρωσή του. Το έργο έχει υπότιτλους σε τρεις γλώσσες και συγκεκριμένα Αγγλικά, Γαλλικά, αλλά και Ελληνικά για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ επίκειται η ολοκλήρωση υποτίτλων και στα Ισπανικά. Τέλος από τεχνικής άποψης είναι διαθέσιμο σε όλα τα σύγχρονα format προβολής, σύμφωνα με τις επιταγές της διεθνούς κινηματογραφικής πρακτικής.

Η σκηνοθεσία, η μουσική, το μοντάζ και το σενάριο είναι του Νίκου Παπακώστα, η τεχνική επεξεργασία και τα ειδικά εφέ είναι του Τζαννέτου Κομηνέα. Συνεργάστηκαν επίσης ο Μάνος Λιδάκης στις ειδικές λήψεις και αρκετοί άλλοι φίλοι εθελοντές . Θα πρέπει να σημειωθεί η βοήθεια που είχαμε από τις Διοικήσεις του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, του Πολεμικού Μουσείου και του Ιδρύματος Λασκαρίδη για την παραχώρηση ιστορικού αρχειακού υλικού καθώς την παραχώρηση των χώρων τους για τη λήψη οπτικού υλικού.

Live Streaming : Streamia