Το Estage

Επισκέπτες

καλωσ ηρθεσ στο estage

Στην πλατφόρμα μας μπορείτε να παρακολουθήσετε online παραστάσεις και να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και να στηρίξετε το έργο τους. Να αλληλεπιδράσετε με σχόλια και να αξιολογήσετε την παράσταση. Να μας προτείνετε τις ιδέες σας .

 Να ανακαλύψετε χώρους παραγωγής τέχνης και να συνδεθείτε μαζί τους. Το eStage είναι ένας χώρος συνάντησης καλλιτεχνών, κοινού, διοργανωτών, χώρων τέχνης. Είναι μια μεγάλη καλλιτεχνική κοινότητα που αναπτύσσετε και διαστέλλεται διαρκώς. Κάνε εγγραφή για να είσαι κοντά μας , μέλος της μεγάλης παρέας μας

η πλατφορμα

Καλλιτέχνες

Η πλατφόρμα estage είναι ένα εργαλείο στα χέρια των καλλιτεχνών που τους δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να εργαστούν με ελευθερία , ανεξαρτησία και όρους δίκαιους και διαφανείς.

Δημιούργημα καλλιτεχνών καθώς είναι , δίνει βήμα και χώρο στους καλλιτέχνες αφού αυτοί είναι η ουσία της τεχνοσελίδας μας. Οι παραστάσεις σας μπορούν να φιλοξενηθούν είτε σε ζωντανή μετάδοση με τις πιο άρτιες συνθήκες αναπαραγωγής είτε on demand αν επιλέξετε να μαγνητοσκοπήσετε την παράστασή σας.

Ανάλογα με την φύση της παράστασης μπορείτε να επιλέξετε το estage.gr ή το e-boite.gr, δύο χώρων που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο κάτω από μια ενιαία αισθητική ομπρέλα. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διοργανωτές, Παραγωγοί:

Έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε ηλεκτρονικές παραστάσεις που θα μεταδίδονται δια μέσου του estage ή του e-boite.gr  Όπως ακριβώς και στον φυσικό χώρο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες τις ψηφιακής αναμετάδοσης και την παγκόσμια εμβέλεια του διαδικτύου.

Επιλέξετε τον χώρο που επιθυμείτε , εξωτερικό ή εσωτερικό και παρουσιάσετε το θέαμα που θέλετε ζωντανά ή on demand, βασιζόμενοι στην αρτιότητα της πλατφόρμα μας και στην εξωστρέφεια της κοινότητας που δημιουργεί, συσπειρώνοντας καλλιτέχνες, studio παραγωγής, διοργανωτές και κυρίως το κοινό

συναυλιακοι χωροι

Χώροι Τέχνης

Σας δίνεται η ευκαιρία να διοργανώσετε στο χώρο σας παραστάσεις που θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσα από την πολυεπίπεδη πλατφόρμα μας και να έχετε διάδραση με φιλότεχνο κοινό σε όλο τον κόσμο, μεγαλώνοντας την εμβέλεια και το βεληνεκές τις καλλιτεχνικής σας δραστηριότητας.

Οι παραστάσεις είτε LIVE είτε ON DEMAND θα δίνουν την δυνατότητα στο φιλότεχνο κοινό να αγοράσει εισιτήριο και να χαρεί την τέχνη που ο χώρος σας φιλοξενεί και παράγει. Γίνεται μέλος της μεγάλης μας κοινότητας και δημιουργείστε μαζί μας το καλλιτεχνικό περιβάλλον που επιθυμείτε